Velkommen til Bualie!

Attraktive hyttetomter og leiligheter

Bualie tilbyr skrånende tomter 900 – 1.000 m.o.h. i høyfjellsterreng. Tomtene er fra 1.000 – 1.800 kvm og tilbyr en fantastisk utsikt. Totalt 108 tomter. Se tomtevelger for ledige tomter.

Leilighetsområdet ligger like ved Golsfjellet Alpinsenter på ca 900 m.o.h, totalt 104 leiligheter. Bygg 6 er under oppføring. Det er pr dags dato bygget 32 leiligheter og 29 av disse er solgt. Ønsker du å sikre deg en flott nøkkelferdig leilighet, ta kontakt med Lars mob 90100287, for mer info, eller klikk deg inn på vår leilighetsvelger for oversikt over hva som er ledig pt.

I gangavstand fra Bualie ligger Tisleifjorden med mulighet for både båt og bading

Litt mer info om Bualie

På under tre timer fra Oslo finner du Golsfjellet og Bualie Fjellandsby. Fra Bualie Fjellandsby får du en fantastisk utsikt over Tisleifjorden, Nystølsfjella, Jotunheimen, Valdresfjella mm. Vi garanterer deilig frisk luft, fred og ro. Bualie var ferdig regulert og lagt ut for salg sommeren 2006.
Golsfjellet og Bualie er et ferieparadis både sommer og vinter, med alle muligheter rett utenfor døra.

 

Ørterhovda og Pengetjedn ligger i gangavstand fra Bualie.

Ønsker du å nyte naturen og stillheten?

Golsfjellet har et av Norges mest omfattende løypenett for ski, sykkel og turterreng. Fra Bualie har du umiddelbar tilgang løypenettet og det flotteste område for sykling. Her får du nærhet til alle fasiliteter Golsfjellet har å by på. Bilen kan du la stå til du skal hjem igjen! Vi er på plass stort sett daglig om dere ønsker visning, ring Lars på mob 90100287 for nærmere avtale.

Umiddelbar tilgang til det flotteste område for sykling!

Panoramautsikt fra alle hytter og leiligheter.

I Bualie får du fantastisk panoramautsikt

All infrastruktur er ferdig utbygd, og vannverket er offentlig godkjent. Dere får ski inn/ut både til Golsfjellet Alpinsenter og skiløypenettet. Ikke nok med det, sykkelmulighetene på Golsfjellet og nærliggende områder er av det beste! Vi kan tilby flotte fiskemuligheter og et familievennlig turterreng. Golsfjellet leverer både sommer og vinter, og er et fantastisk helårsområde!
Kontakt oss gjerne for visning av tomter, hytter og leiligheter.

Ski inn/ut til både alpinsenter og skiløyper fra hytter og leiligheter i Bualie.

Ski inn / ut til hytter og leiligheter

Hyttene og leilighetene i Bualie har ski inn/ut til både langrennsløypene og skiheisen. Golsfjellet Alpinsenter åpnet 15. mars 2008. Alpinsenteret er et familievennlig skitrekk med 9 nedfarter inkl stort barneområde og jibbepark. Alpinsenteret er under stadig utvikling, i 2016 åpnet vi ny barneheis, det er en ca 600 meter lang skålheis. Vi utvider litt etter litt, og nytt kafebygg og flere heiser er planlagt etterhvert. På sikt satser vi på å binde sammen Bualie heisen med Storefjell Ski og Akesenter. Vi har også en plan om å bygge Olabil løype i skiheisen.

Skiløypene på Golsfjellet passer til alle aldrer

Åttekanten kafe og pub

Åttekanten

Vinteren 2018 stod Åttekanten klar til bruk – det er en trivelig kafe/pub og har etterhvert blitt Golsfjellets nyeste møtested. Åttekanten følger åpningstidene til heisen, men det blir også arrangert bla Høstfest i oktober. Her er det også mulig å arrangere private fester. Ta kontakt med Sonja mob 91568714 for mer info.

Ønsker du å våkne opp her?

Livet inne skal inspirere til livet ute!

Leilighetene i Bualie er bygget i en ren, moderne og tidløs stil. Fargene er avdempet og kan kombineres med det meste av interiør. Det er god takhøyde og alle leilighetene har store vinduer med god utsikt. Med store vinduer får dere naturen tett på. Alle leilighetene er arealeffektive med gjennomtenkte planløsninger. Blant annet har alle leilighetene plass til store garderober, det er åpen kjøkken/stue løsning for sosialt samvær og noen av leilighetene har to bad.

 

 

Farger på vegg, gulv og kjøkken harmonerer. Rolige avdempede farger som kan kombineres med det aller meste av interiør.

Naturen bør nytes og det er lagt vekt på at alle leiligheter skal ha gode og solrike balkonger og terrasser som gjør leilighetene attraktive til helårsbruk. Leilighetene i første etasje har direkte utgang til sine egne terrasser på bakkeplan. De andre leilighetene har balkonger slik at her ligger alt til rette for både påskehygge og sommerkos.

Stillheten og den friske luften, gjør at du sover ekstremt godt på fjellet.

Trenger du hjelp til innredning?

Ønsker du å få hjelp til innredning av leiligheten din? Josefine på Gol har levert alt av møbler og interiør i visningsleiligheten. Leilighetene kan leveres umøblert, delvis møblert eller full pakke. Ta kontakt i butikken på Gol, så får dere hjelp og råd. 

Nærhet til naturen

Golsfjellet har et rikt dyreliv

På Golsfjellet får du virkelig nærhet til naturen

Få fjellområder har et så rikt og variert dyreliv rett utenfor døra.

Daglig får vi gleden av å hilse på dyr og fugler som holder til på Golsfjellet. Golsfjellet er stort i areal og det er plass nok til alle! Det er vel en av de tingene vi setter mest pris på her oppe. Stillheten, magiske morgenstunder, reven som rusler forbi hytta, eller nøtteliten som stadig besøker fuglebrettet. Rypene som gjemmer seg i kratt og busk, eller elgen som titter nysgjerrig på oss. Man blir like fasinert hver gang 🙂

Fuglelivet på Golsfjellet er også fantastisk, etter at vi satte opp fuglebrett, har vi fått hilse på fugler vi aldri hadde sett før. Stilits som ser ut som en kanarifugl, den utrolig søte Blåmeisen med hanekam, eller Lavskrike – i slekt med Kråka, men mye hyggeligere å ha besøk av 😉

Golsfjellet har så mye å tilby, høyt til fjells, men allikevel nærme det meste!

To røyer som er ute og spankulerer

Skogens Konge

Mikkel Rev stikker innom.

Elgen titter nysgjerrig opp og lurer på hvem som er ute en tidlig morgen.

Familien Svane koser seg i det fine høstværet

Nøtteliten er fast gjest på fuglebrettet.

Det er mye ugler i og rundt Bualie.

Haren liker seg også godt i Bualie 🙂

Kort vei til det meste

Enten du vil ta et stølsbesøk og kose deg med dyra på stølen, shoppe i Gol sentrum eller besøke f.eks Bjørneparken, så er Golsfjellet et supert utgangspunkt for det meste!

Stølsdrift på Golsfjellet og Stølsvidda

Det er dessverre stadig færre som driver med stølsdrift. Desto hyggeligere er det for oss at på Golsfjellet og Stølsvidda finner du et levende kulturlandskap. Her er det fortsatt flere bønder som driver med sau, geiter og kveg.

Det er også mulig å få kjøpt kortreist stølsmat som eks prim på Øynebråten Støl som også har kafedrift om sommeren. På Jorde Gård er det mulig å få kjøpe kalvekjøtt og egenprodusert honning. Langestølen på andre sida av Tisleifjorden har også kafedrift om sommeren.

Sauen er sentral under Fårefestivalen.

Fårefestivalen skaper liv og røre i Gol sentrum. 

Liv og røre på Gol

Gol tilbyr mange forskjellig butikker, her får du tak i det meste av det du trenger. Gol ligger kun 2 mil fra Bualie. Gol har også noen koselige kafeer, som er verdt et besøk Her kan du nyte deilig bakverk og gode lunsjer.

I løpet av året er Gol vertskap for flere store arrangement. Gol-dagane med Gol-dagsløpet – Norges største bilcrossløp – som byr på fart og moro. Fårefestivalen med sauen i fokus, her tilbys alt fra fårikål på alle serveringsteder, til ull-produkt i alle varianter. 

Slarverennet – årets beste jentetur! Skirenn kun for damer, i alle aldre, i alle former, kun for moro! Opplev magisk natur, nypreppede skispor, shopping, musikk, fest og moro! Velkommen til Gol!

 

Kort vei til store atttraksjoner

Bjørneparken på Flå ligger ca 7 mil fra Bualie. Her kan du oppleve alt fra bjørner til krokodiller. Absolutt verdt et besøk, sett av hele dagen, her er det mye å se og oppleve!

Langedrag er også vel verdt et besøk og ligger ca 8 mil fra Bualie. Sett av hele dagen, opplevelsen står i kø 🙂

Både Ål og Hemsedal tilbyr klatreparker. Her kan du få testet høydeskrekken, utfordret balansen og gjennomført en skikkelig treningsøkt!
Hardangervidda og Vestlandet med sin magiske natur er kun en liten kjøretur unna.

Bjørneparken på Flå er populær og vel verdt et besøk.

Bildegalleri

Noen utvalgte bilder fra Golsfjellet

Pin It on Pinterest

Share This

Liker du Bualie?

Hjelp oss med å bli bedre kjent! Del denne siden med dine venner!