A2 og A4 er under oppføring, ledige leiligheter. B3 er sluttsolgt, nytt byggetrinn B4 er lagt ut for salg. B4 har byggestart sommer 2022. Ta kontakt for visning! 

Ring oss på mob 90100287

Ønsker du visning av leiligheter, tomter eller hytter?

Vi er på plass stort sett daglig, men ring gjerne Lars på mob 90100287, for avtale om vising av området.

Vi har også en leilighet tilgjengelig for å prøvebo om det kan være av interesse. Dere betaler i utgangspunktet leie, men leiesum trekkes fra på salgssum om dere velger å kjøpe. Ring Sonja mob 91568714 for avtale om leie.

Med Bualie som utgangspunkt har du ski inn/ut til langrennsløyper og skianlegg, sykkel inn/ut til Norges beste område for sykling, gangavstand til Tisleifjorden og Tisleia med mulighet for båtutleie, fisking og bading, et uttall av muligheter for flotte fjellturer. I tillegg er det kort vei til forskjellige attraksjoner som Bjørneparken, Langedrag, klatreparker både på Ål og i Hemsedal. Dagsturer til Hardangervidda eller Vestlandet. Mulighetene er mange innenfor en kort rekkevidde. Velkommen til oss!

Bestill prospekt

Noen virusprogram vil advare mot farlig vedlegg å åpne når dere får tilsendt link på email. Dette prospektet er helt trygt å åpne 🙂 Får du feilmelding på nedlasting, ring oss så sender vi prospekt på mail. Mvh Sonja & Lars

Bestill prospekt

Pin It on Pinterest

Share This

Liker du Bualie?

Hjelp oss med å bli bedre kjent! Del denne siden med dine venner!