Salget er igang!

B3 er sluttsolgt og vi legger ut neste byggetrinn for salg nå. B4 blir byggestart høst 2022/vår 2023. A2 og A4 er under oppføring. Ta kontakt med Lars på mob 90100287 eller megler 41334370 for mer info

Livet inne skal inspirere til livet ute!

Moderne og tidløs stil

 

Leilighetene i Bualie er bygget i en ren, moderne og tidløs stil. Fargene er avdempet og kan kombineres med det meste av interiør. Det er god takhøyde og alle leilighetene har store vinduer med god utsikt. Med store vinduer får dere naturen tett på. Alle leilighetene er arealeffektive med gjennomtenkte planløsninger. Blant annet har alle leilighetene plass til store garderober, det er åpen kjøkken/stue løsning for sosialt samvær og noen av leilighetene har to bad.

 

 

Farger på vegg, gulv og kjøkken harmonerer. Rolige avdempede farger som kan kombineres med det aller meste av interiør

Store og gode rom

Store gode rom og gjennomtenkt planløsning, gjør leiligheten meget arealeffektive, men allikevel romslig. Hver kvm er nøye gjennomtenkt for å få mest mulig nytte av plassen. På alle soverom er det god plass til garderobe eller kommoder.

Terrasse eller veranda

 

Naturen bør nytes og det er lagt vekt på at alle leiligheter skal ha gode og solrike terrasser eller verandaer som gjør leilighetene attraktive til helårsbruk. Leilighetene i første etasje har direkte utgang til sine egne terrasser på bakkeplan. De andre leilighetene har balkonger slik at her ligger alt til rette for både påskehygge og sommerkos.

Trenger du hjelp til innredning?

Ønsker du å få hjelp til innredning av leiligheten din? Josefine på Gol har levert alt av møbler og interiør i visningsleiligheten. Leilighetene kan leveres umøblert, delvis møblert eller full pakke. Ta kontakt i butikken på Gol, så får dere hjelp og råd.

Stillheten og den friske luften, gjør at du sover ekstremt godt på fjellet.

Kvalitetstid med familien 

Med naturen som lekeplass

Et fantastisk helårsområde

Golsfjellet og Bualie er et fantatisk helårsområde. Her er det lett tilgang til alle aktiviteter naturen kan by på. Og alt innen gangavstand fra Bualie.

Langrenn, alpint, sykling, fjellturer, fiske, båtliv og bading, Åttekanten om du har lyst på litt fart og moro. Oset Høyfjellshotell om du har lyst å kose deg med en god lunsj eller middag. Valget er ditt!

 

Tisleifjorden ligger i gangavstand til Bualie.

Alpinbakker med utfordringer for både store og små.

Et sykkelområde som passer for både små og store 🙂

Ørtehovda 1117 moh ved Bualie byr på panoramautsikt!

Magiske øyeblikk

Naturen byr på de vakreste maleri!

Morgentåke og soloppgang skaper magiske øyeblikk.

Høsten i all sin prakt

Ski inn/ut både til langrennsløyper og alpinbakker

Leilighetsområdet ligger like ved Golsfjellet Alpinsenter på ca 900 m.o.h. Her får du ski inn/ut rett utenfor leiligheten. I tillegg har Golsfjellet et av Norges mest omfattende løypenett for ski, sykkel og turterreng. Har du først kommet til fjells, kan du la bilen stå til du skal hjem igjen!

Magisk morgenstund i nykjørte skispor!

Fra leilighetsområdet er det utsikt rett mot Jotunheimen.

Lyset på Golsfjellet kan ta pusten fra noen og enhver.

Skap gode minner med gode venner.

Pin It on Pinterest

Share This

Liker du Bualie?

Hjelp oss med å bli bedre kjent! Del denne siden med dine venner!