Om oss

  Hyttetomter/hytter med panoramautsikt og nøkkelferdige leiligheter sentralt på Golsfjellet

  På under tre timer fra Oslo finner du Golsfjellet og Bualie Fjellandsby. Fra Bualie Fjellandsby får du en fantastisk utsikt over Tisleifjorden, Nystølsfjella, Jotunheimen, Valdresfjella mm. Vi garanterer deilig frisk luft, fred og ro. Bualie var ferdig regulert og lagt ut for salg sommeren 2006.
  All infrastruktur er ferdig utbygd og vannverket er offentlig godkjent.
  Totalt er det 108 tomter, hvorav det pr. dags dato er 7 ledige tomter. Golsfjellet og Bualie er et ferieparadis både sommer og vinter, med muligheter for både aktiviteter og fred og ro.

  Vi gleder oss over at leilighets-prosjektet går så det suser. Bygg 4 og 5 er under ferdigstilling, og 21 leiligheter er solgt. Ønsker du å sikre deg en flott nøkkelferdig leilighet, ta kontakt med Lars mob 90100287, for mer info.

  Golsfjellet Alpinsenter åpnet 15. mars 2008. Hyttene og leilighetene i Bualie har ski inn/ut til både langrennsløypene og skiheisen. Alpinsenteret er et familievennlig skitrekk med 9 nedfarter inkl stort barneområde og jibbepark. Alpinsenteret er under stadig utvikling, i 2016 åpnet vi ny barneheis, det er en ca 600 meter lang skålheis. Vi utvider litt etter litt, og vinteren 2018 stod Åttekanten (varmestue/pub) klar til bruk. Nytt kafebygg og flere heiser er planlagt. På sikt satser vi på å binde sammen Bualie heisen med Storefjell Ski og Akesenter. Vi har også en plan om å bygge Olabil løype i skiheisen.

  Ønsker du å nyte naturen og stillheten har Golsfjellet et av Norges mest omfattende løypenett for ski, sykkel og turterreng. Fra Bualie Hyttefelt kan du gå rett ut i løypenettet. Har du først kommet på hytta, kan du la bilen stå til du skal hjem igjen!

  Vi er på plass stort sett daglig om dere ønsker visning, ring Lars på mob 90100287 for nærmere avtale.

  Om Bualie

  Attraktive tomter og leiligheter
  Bualie tilbyr skrånende tomter 900 – 1.000 m.o.h. i høyfjellsterreng. Tomtene er fra 1.000 – 1.800 kvm og tilbyr en fantastisk utsikt. Totalt 108 tomter og 104 leiligheter.
  All infrastruktur i feltet er ferdig utbygd. Vannverket er offentlig godkjent.

  Ett eldorado sommer og vinter
  Golsfjellet og Bualie er et ferieparadis med kort avstand til sommer- og vinteraktiviteter.
  Tisleifjorden og Ørteren like i nærheten med mulighet til båtutleie, fiske og bading.
  Alpinbakke ski inn/ut, og et av landets mest omfattende løypenett for ski, sykkel- og turterreng, samt kort vei til Golfbaner.
  Oset Høyfjellshotel ligger like i nærheten og tar gjerne imot hyttegjester.